cartes de visite

Akik segítségért fordultak hozzám

Katalin
“Köszönöm a kedvességed és a bíztatást! Sokat segítettél! Üdv: Kata”

Ilona
“Nekem nem lett volna erőm ezt így egyedül társ nélkül így végig csinálni.Nagyon köszönöm a támogatást ami eredményes lett!!! Pedig nem volt velem olyan könnyű. Köszi: Ilus”

Ingrid
“Szia Andrea! Nagyon szépen köszönöm, hogy biztatásoddal eljuthattam az első lépcsőfok végére, ami azt jelenti, hogy még ilyen sikert nem értem el! Lelki támaszod is köszönöm.Még társam is meglepődött a változásokon. köszi.várom további tanácsaidat Ingrid”

Judith
“Titkon reménykedtem csak, hogy valaki tud segíteni a fogyókúrában és jött Andrea, aki nemcsak hogy részletesen, minden egyes kérdésemre hosszan válaszolt, mindezt időben, közvetlenül tette. Nagyon szépen köszönök mindent!!! Judith”

Tünde
“Még csak egy hosszú folyamat elején tartok,de úgy érzem lesz erőm folytatni,mert van egy nagyszerű segítségem akire számíthatok! Köszönöm a rendszeres jó tanácsokat és biztató szavakat!! Tünde”

Marianna
“Én még az elején vagyok a dolgoknak, de máris jobban érzem magam, pedig még csak 2 dolgon változtattam. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki Andrea tanácsait, mert nekem már most sokat segít. Köszönöm szépen Andrea!:)”

Andi
“Köszönöm a segítséged Andrea! Nagyon hasznos tanácsokat adtál!:) Az esti vacsikat, tényleg tanácsos elhagyni – tapasztalatból mondom (én már fogytam így közel 10kg!), – és odafigyelni, mit mikor és mennyit eszünk! Sok sikert mindenkinek! Puszi Andi”

Viki
“Nem győzöm hálálkodni, hogy találtam valakit, aki ennyire foglalkozik mások egészségével, aki bár, van más dolga is, de minden egyes nap érdeklődik és bármikor/bármit kérdezhetek tőle, szívesen segít!Úgy érzem ettől van kitratásom!Köszönöm!”

Gabi
“Ezúton is szeretném megköszönni Andrea a segítséged és hogy akár minden nap rendelkezésemre állsz, ha valami kérdésem van a diétázással kapcsolatban. Mindenkinek bátran ajánlom, hogy keresse fel, ha egészségesen szeretne lefogyni, étkezni. Üdv: Gabi”

Csilla
“Köszönöm Andreának a sok segítségét és türelmet. Nagyon hasznos tanácsokkal szolgált. A médiákban lévő keszekuszaságokat a helyére tette. Bízhattok benne!”

Erika
“Andreához terhességi cukorbetegség miatt fordultam. Gyorsan, válaszolt kérdéseimre, és praktikus, hasznos tanácsaival sokat segített nekünk:) Szívből ajánlom mindenkinek, aki szakszerű, hasznos, gyors, kedves dietetikust keres.Köszönöm a segítséget!”

Judit
“Mindenkinek ajánlani tudom Andreát! Mivel nekem rengeteget segített online-on, bármiben nagyon szívesen válaszol nekem! Sokat köszönhtek Neki!!!! :) ))”

Ági
“Andrea, Köszönöm az eddigi tanácsaidat! Köszönöm, hogy tartod a kapcsolatot, hogy lehet kérdezni, Te mindig válaszolsz. Jó érzés tudni, hogy van a háttérben egy ilyen segítő, akire lehet számítani, támaszkodni. 4 hét alatt 3 kg-tól szabadultam eddig meg.”

Anikó
“Nagyon köszönöm Andreának a sok segítséget! 11 hete csinálom a tanácsai alapján a fogyókúrát, 11 kilótól szabadultam meg! Még soha nem tartottam ki ilyen sokáig, és most úgy érzem, hogy megy ez még!”

Regi
“Nagyon sokat köszönhetek Andreának. Rengeteget segített és segít most is. Még nincs egy hónapja, hogy a tanácsai szerint élem a napjaimat és máris 6 kilótól szabadultam meg :) Nem éhezem és ez sokat segít! Köszönöm! :) Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Rita
“Kedves Andrea és Netdiétások! Nagyon sok segítséget kaptam egy viszonylag ritka tünet diétás kezelésére és köszönöm a gyors, megbízható, alapos segítséget, mindenekelőtt pedig a törődést és kedvességet! Mindenkinek ilyen Diétás Tanácsadót kívánok!”

Tomy71
“Hali!Jó az oldal tetszik!”

Egy barát
“Az oldal olyan mint a tulaj teljesen tökéletes.(profi)”

Ildi
“Tavaly írtam először Andreának, és azóta is eszméletlen sok kérdéssel/kéréssel bombáztam, ő pedig rendkivüli gyorsasággal, és segítőkészséggel válaszolt mindig. És mindezt teljesen ingyen. Nem is értem, miért:) mindenesetre jól esett, és nagyon köszönöm neki! Remélem, össze tudunk hozni egy közös sütizést, egy finom -persze diabetikus-tortával szeretnék kedveskedni a sok segítségért:)”

Bea
“Csatlakoznék az előttem szólóhoz! Andrea nagyon kedves, hamar válaszolt, hasznos tanácsokkal látott el:) Én hízni szeretnék, ezzel kapcsolatban segített nekem. A mai világban szokatlan, mikor egy ember “ismeretlenül” is ennyit segít:)
Köszönöm szépen mégegyszer!”

Juditka
“Nagyon sokat segített Andrea a fogyókúrámban, sok dologgal nem voltam tisztában, és segített emailen keresztül elmagyarázni a diéta lényegét. Október környékén ismerkedtem meg Vele, és azóta is bármikor kérdésem van szívesen segít! Ritka aki nem ismerve a másikat önzetlenül segít!”

S.Zoli
“Szia, tetszik az oldal, csak így tovább! :)

Timi
“Köszönöm a segítséget! szerintem nagyon jó ötlet ez az ingyenes, online tanácsadás, csak így tovább!:)
jó egészséget mindenkinek!:)”

NxAndi
“kukucs :)
jó az új oldal ! Sok sikert, sok türelmet és jó egészséget a fogyni vágyó társaimhoz /meg persze hozzám is/ :)
(köszönöm az eddigi segítségedet is)

V.Gábor
“Nagyon jó az oldal! Remélem sokaknak tudsz majd segíteni!”

Anna
“Kedves Andrea! Köszönöm a segítséget! További jó munkát és sok sikert kívánok!
Annamária”

Kata
“Andrea! Magam és a férjem nevében hálásak vagyunk a sok segítségért. Rengeteget tanultunk és ha erre jársz reméljük találkozunk is.”

Márti
“Örültem,amikor rátaláltam az oldalra és még jobban most, hogy már a szakmai tanácsok birtokában vagyok. Andrea az első megkeresésem óta segítőkész volt, hála érte.Remélem pozitív változásokról tudok majd beszámolni :) !
Nagyon köszönöm Andrea!”

Magdi
“Köszönöm Andreának a biztatást és a segítséget!Sok érdekes és a mindennapokba sikeresen beépíthető tanácsokkal látott el.Remélem még tartjuk a kapcsolatot.”

Szsuzs
“Nagyon sok, hasznos praktikát kaptam Anditól.I Még az “út” elején járok,de igyekszem őket alkalmazni a mindennapokban.”MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>